Over ons


Wij vinden de fotograaf minstens net zo belangrijk als de beelden. Niet langer heb je te maken met stoffige fotografen waar nog geen glimlach vanaf kan. Wij zijn jong, representatief en enthousiast. En dat stralen we uit!

Over onze galafotografen mooie moderne gala foto's

Roeland Hoefsloot

Fotograaf & eigenaar

Evenementen en studiofotografie doe ik al zo lang als ik mij kan heugen. Tijdens mijn studie heb ik ontdekt dat veel gala's nog op een ontzettend ouderwetse wijze worden vastgelegd. Nog té vaak zie ik oma's velours gordijn als achtergrond voorbij komen. Dat kan leuker en mooier!


Met De Galafotograaf breng ik hier verandering in, door jouw gala en gasten de mooie beelden geven die ze verdienen. Gedoe met het afkopen van foto's houd niemand van. Je krijgt alle beelden, mooi afgewerkt voor een goede prijs.


Neem contact met ons op en ik vertel je graag meer!

Piotr Kemna

Fotograaf

Fotografie is een hobby die hárd uit de hand gelopen is. Waar ik eerst nog puur voor mijzelf bezig was ben ik nu wekelijks de hort op om de mooiste platen te schieten. Dit doe ik voornamelijk in de automotive en nightlife branche.

"Ben jij niet die...?" "Stratumseind Eindhoven? Jep."
De kans is groot dat als je op de langste kroegstraat van Nederland op de foto staat, ik de schuldige ben geweest.

Gala's zijn top! Gezelligheid, muziek en mooie mensen. Ik draag hier graag aan bij door voor jullie de vetste beelden te schieten.